Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
května

Retroden – zábava ve stylu 80. let

Národní muzeum - Nová budova

zpět na výpis akcí
 

Pamatujete dobu nošení plísňáčů, mrkváčů, trvalé a silného líčení? Přijďte zavzpomínat a ukázat svým dětem, jak se žilo v osmdesátkách!

Datum:27. 05. 17
Cena:120 Kč
Čas:11:00 - 17:00
Kategorie: poznání|muzea

Nenechte si ujít kurz diskotanců nebo fotokoutek, kde pro vás budou po celý den připraveny osmdesátkové kostýmy.

V našem fotokoutku pro vás budou připraveny kostýmy, které se objevovaly na obrazovce Československé televize. O zábavu se postará spolek Herní historie Retroherna, který pro vás připravil staré videohry. Vyzkoušíte si, jak se hrály hry pro 8bity, MSX, DOS a staré známé konzole Nintendo, Sega, Atari a Playstation.

Připomeneme si dnes téměř zapomenuté dětské hry jako skákání přes gumu nebo skládání Rubikovy kostky. A věděli jste, že legendární céčka nebyla jen na sbírání, ale že se s nimi házelo na čáru? Chybět nebude ani naše verze klasická televizní hry Kufr, kde si budou moci především dětští návštěvníci vyzkoušet svůj odhad na zvláštních, dnes již nepoužívaných předmětech.

Národní muzeum - Nov...
Tel: 224 497 111
Vinohradská 1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: