Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
června

Tančírna ve Stromovce

Tiskárna na Vzduchu

zpět na výpis akcí
 

Až slunce zapadne za koruny stromů, taneční parket osvětlí záře nekonečných hvězd a na parket se snesou rytmy swingu a electro-swingu. 

Datum:16. 06. 17
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|elektroswing, kurzy tance

Vyhlášená Tančírna z dílny Electro Swing Bohemia se vrací do pražské Stromovky. 

Malebné prostředí Stromovky roztančí český HarmCore Jazz Band i skvělé DJské duo z Německa The Carlson Two. Chybět nebudou ani oblíbení DJs z Electro Swing Bohemia – Swing Thing ~ DJ a Max W. V úvodu večera proběhne zábavný taneční workshop. Mlsné jazýčky potěší pop-up cukrárna a třešničkou na dortu bude krasojízda velocipedů.

HarmCore Jazz Band (CZ, live)
Dvacetihlavý swingový bigband z Prahy pečlivě vybere ty nejlahodnější melodie z bohatých zdrojů 30. a 40. let minulého století. Jejich koncerty jsou proslulé nadlidským nasazením a výrazovou upřímností. Ať jste hudební fajnšmekr nebo běžný konzument, individuální výkony muzikantů vás ohromí ruku v ruce s dechberoucí souhrou celého tělesa. 

The Carlson Two (DE)
Známí němečtí DJs a hudební fanatici v třeskutém dvojbalení. Fešní dlouháni z Berlína, kteří se dali dohromady při jedné nekonečné party v roce 2008. Proslavili se zejména 6hodinovým Evolution-Mixem mapujícím plných 80 let vývoje swingové hudby. The Carlson Two umně kombinují tradiční swingové melodie s hip-hopem, dubstepem a housem. A na čerstvém vzduchu jim to bude určitě hrát ještě líp než v klubech!

Swing Thing (SK, Electro Swing Bohemia)
Energický DJ, který zrychlí z nuly na sto za pouhé 3 vteřiny. Výrazně rytmickým electro-swingem rozbouří klidné vody a nenechá nikoho stát bez pohnutí. Jeho vystoupení si už užili nejen fanoušci po celé Evropě, ale i ve vzdáleném Mexiku či Japonsku. Potkal se také na jednom pódiu s hudebními esy jako The Parov Stelar Band, Movits, Postmodern Jukebox a Alice Francis. Jeho vystoupení doplní saxofonista Tomáš El Checo Průša.

Max W. (CZ, Electro Swing Bohemia) 
Osobitý DJ a jeden z mála českých electro-swinových producentů s výjimečným citem pro výběr a mix tracků. Vyznavač údernější linie electro-swingu. Jeho sety kombinují swingové melodie se špetkou dubstepu a drum'n'bassu. Na jednom pódiu se už potkal s The Parov Stelar Band, Swingrowers a Bart & Baker. Poznávacím znamením Maxe W. je elegantní černá košile, uhrančivý pohled a schopnost rozhýbat i zatvrzelé nepřátele tance. 

Taneční workshop
Krasojízda velocipedů
Pop-up cukrárna

Tiskárna na Vzduchu
Tel: 737736343
Areál Výstaviště 67
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: