Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
května

(Ne)přestřel Řeku

V PÁRU

zpět na výpis akcí
 

Odpalování míčků přes Vltavu zrušeno. 

Datum:24. 05. 17
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: sport|ostatní

Se slzou v oku vám musím oznámit, že akce je oficiálně zrušena. Moc díky za zájem, nabilo nás to energií a příště už to dotáhneme do konce! 

Pokud přesto míříte ve středu ven, stavte se u řeky. My se tam budeme procházet s proseccem a holemi. Ukázalo se, že hrát golf mimo hřiště je lákavá zábava. A ejhle, myslí si to kromě nás další skoro 2 tisíce lidí. Takže to dotáhneme! Možná to nebude přes řeku, ale i hrát z Újezdu na Petřín, nebo rozbíjet okna ve starém průmyslovém areálu může být prča.

Že někteří jedinci budou bránit řeku vlastním tělem (a lodí), to se dalo čekat. Těm doporučujeme páteční noc - po půlnoci se z náplavky stává smetiště, zde se mohou realizovat s pytlem v ruce. Bezpečnost a nadsázka se střílením do labutí - to prostě není téma a kdo říká že je, nikdy golf nehrál. Ale že to TCP, správa náplavky a společnosti provozující plavbu na Vltavě vyhrotí až tak, že nám zakážou se sejít na lodi, to nás opravdu ...překvapilo.

Omluvíme se vám osobně, pokud dorazíte a u té řeky si nás najdete. Budeme sem posílat indicie, kde jsme. Všichni ostatní mohou uplatnit 20% slevový kupon "20PROCENT" na nákup www.vparu.cz

V PÁRU
Tel:
Rašínovo nábřeží
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: