Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
května

20. Pražský festival dračích lodí

Česká společnost dračích lodí

zpět na výpis akcí
 

Zveme vás na nejstarší závod dračích lodí v ČR!

Začátek:13. 05. 17
Konec:14. 05. 17
Čas:09:00 - 15:00
Kategorie: sport|vodní sporty

Jubilejní 20. ročník Pražského festivalu dračích lodí, se uskuteční v Praze na Žlutých lázních již příští víkend 13. - 14.5.2017.

Očekáváme domácí špičku posádek z Čech a Moravy a letos i kvalitní zahraniční účast týmů z Německa, Rakouska a dokonce Číny!

Sobota 13.5.2017  - velké lodě - dopo FUN Charita + odpo MIX 200m/2km
Neděle 14.5.2017 - malé a velké lodě OPEN / ŽENY 200m/2km

Sobotní dopolední program bude opět ve znamení charity a FUN posádek! Vždyť loni se podařilo vybrat téměř 500tis pro naše charitativní partnery: Nadace Naše Dítě, Život 90 a Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové. Zároveň se uskuteční tradiční závod juniorských posádek pro děti z dětských domovů ve spolupráci s organizací Můzy dětem a akademický šampionát VŠCHT.

Součástí programu na ŽL je také 2. ročník paddleboardového závodu Prague SUP Race , který je součástí nominačního seriálu pro MS a nabízí také závod pro hobby pádlující.

Sobotní odpoledne pak bude patřit sportovním amatérským MIX posádkám na velkých lodích pro 20 pádlujících na 200m a trati 2km.

Slavnostní vyhlášení pak bude probíhat v rámci galavečera v tančírně, na kterou bude navazovat Dragon Party s hudbou a tancem.

V neděli pokračuje program na malých a velkých lodích pro posádky open/ženy na tratích 200m a 2km.

Žluté lázně
Tel:
Podolské nábř. 1184/3
Praha 4
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: