Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
června

Blešák na Plechárně

Plechárna

zpět na výpis akcí
 

Tentokrát budeme recyklovat.

Datum:14. 06. 17
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 20:00
Kategorie: lifestyle|Relax, Nakupování

Tentokrát budeme recyklovat. Ne, nebudeme dělat workshop, jak správně sešlápnout PETku, ale naučíme vás, jak ze starých triček udělat fungl nové tašky, nebo jak z vypitých plastových lahví vytvořit květináče. Ve středu 14. června odpoledne se stavte na Plechárně. Začínáme v 16 hodin a končíme ve 20. Přineste svoje staré věci, třeba někomu udělají radost. Sami můžete najít spoustu pokladů. Tématem letního blešáku je recyklace plastů, takže se můžete něco přiučit a pomoct tak planetě, aby pod nánosem plastů tolik netrpěla. Budeme grilovat, dáme si společně pivo a čeká na vás také dobrá hudba. Nezapomeňte si přinést stará trička pro výrobu tašek a PET lahve pro květináče. Navíc můžeme být venku hezky na čerstvém vzduchu.

Plechárna
Tel:
Bryksova 1002
Prague, 19800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: