Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
května

Zábavné dopoledne v Boulder Baru

Boulder Bar

zpět na výpis akcí
 

Přemýšlíte, jaký program dětem vymyslet na víkend, aby je bavil a trochu se při něm zahýbaly? Přijďte k nám, my už víme, co s nimi!

Datum:06. 05. 17
Cena:160 Kč
Čas:09:30 - 11:00
Kategorie: pro děti|Sport, Zábava

O víkendech dopoledne pořádáme pro děti speciální akce - jde o devadesátiminutový program pod vedením našich instruktorů. Děti se hravou a zábavnou formou seznámí s lezením, zahrají si spoustu her, a to jak přímo lezeckých, tak i mimo stěnu v naší tělocvičně.
Akce je vhodná pro děti od 5 let, a to pro úplné začátečníky, kteří s lezením nemají zkušenosti.
Rodiče si mezitím mohou odpočinout u dobré kávy nebo čaje na baru, nebo si mohou po zaplacení vstupného sami zalézt. Po skončení lezení si budete moci na baru zakoupit něco dobrého k obědu a strávit tak u nás celý půlden vyplněný příjemnou aktivitou jak pro děti, tak pro rodiče.

Boulder Bar
Tel: 220 514 540
U výstaviště 11/230
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: