Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
května

Party s Matellem

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Celé dny si můžete hrát s oblíbenými hračkami od Mattela! 

Začátek:13. 05. 17
Konec:31. 05. 17
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 19:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Od soboty 13. května se prostory Obchodního centra Letňany promění v hrací zóny pro děti všech věkových kategorií. Můžete se těšit na zóny s nejoblíbenějšími hračkami současnosti: panenkami Barbie a Kenem, nepřekonatelnými angličáky Hot Wheels a dalšími novinkami ze světa hraček. Zóny budou všem dětem k dispozici zdarma každý den až do 31. května.

Co vše na Vás čeká?
Království panenky Barbie: nejnovější hračky, stěna “můžeš být kým chceš“ – možnost vyzkoušet si nejrůznější povolání, kino s Barbie filmy, fotokoutek, módní molo pro malé modelky, návrhářská dílna či možnost vyfotit se jako opravdová Barbie.

Hot Wheels zóna pro kluky a tatínky: speciální herní stoly, nespočet autodráh na jednom místě, angličáky na hraní, workshopy a mnoho dalších možností jak se zabavit.

V zóně Fisher-Price se bude relaxovat, jde totiž o zónu pro nejmenší děti (do 3 let). Kromě hraček Fisher-Price se děti mohou těšit na vše nejnovější od mašinky Tomáše.

Navíc na sobotu 27.května jsme připravili Den dětí v podobě soutěží o úžasné ceny.

Všechny zóny budou otevřeny každý den od 11 do 19 hodin.
 

OC Letňany
Tel: 221741111
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: