Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
března

Balkan Bashavel

SacreCoeur

zpět na výpis akcí
 

Oslavte s námi příchod jara bláznivými tanečními kreacemi v rytmech balkan beats.

Datum:31. 03. 17
Cena:od 149 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Aneb váš oblíbený Balkan Bashavel se v březnu vrací do Prahy!

Po boku oblíbeného DJského dua MALALATA tentokrát vystoupí Mr. Loco, mezinárodní kapela s pražskou adresou, a slovenský DJ Dr. Tesla z Brigada Rakija. DJské sety doplní hrou na saxofon skvělý hudebník Tomáš El Checo Průša.

MALALATA (SK)
MALALATA je synonymem pro jedinečnou fúzi balkan beats, mexické cumbie a karibského reggae. Každé vystoupení tohoto DJského dua je nespoutanou show plnou nakažlivé energie a 100% nasazení. Pod jeho taktovkou pulzovaly nejen kluby po celé Evropě, ale i vzdálené Japonsko a Mexiko. Duo předvedlo svou show i na festivalech Pohoda, Grape, Uprising či na jednom pódiu s esy jako Parov Stelar Band, Goran Bregović a Fanfare Ciocarlia.

MR. LOCO (CZ, live)
Multinárodní kapela založená koncem roku 2010 kolem frontmana Filipa Flussera. Originálním způsobem kombinuje balkánský folklór okořeněný prvky latiny, reggae, ska i hip hopu. Její echovou sekci reprezentuje peruánský multiinstrumentalista Vlado Urlich (trubka, kena a klávesy). Na basu a kontrabas hraje mexický harcovník Luis Franco. Rytmickou sekci doplňuje zkušený mexický bubeník Omar Rojas a na perkuse neméně zdatný Carlo Zegarra. Tato horkokrevná banda vás jistojistě nabije pozitivní energií.

DR. TESLA (SK, Brigada Rakija)
Jeho tátou je Balkánec, mámou hudba světa, tetou zase gipsy, strýčkem klezmer, bratrem reggae a sestrou folklór. On sám neví, čí je, ale ze všech si vzal to nejlepší, aby bavil lidi vybranými selekcemi. Stále skromný, avšak mezi svá top vystoupení bez mihnutí oka řadí party po koncertě Dubioza Kolektiv a chorvatský festival Goulash Disko.

Věštírna

Foodtruck 

Sacre Coeur-Night
Tel:
Holečkova 32
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: