Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
června

Prague Ice Cream Festival 2017

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Svátek všech milovníků zmrzliny, který vznikl v roce 2015. V současné době je největším festivalem svého typu ve střední Evropě.

Datum:25. 06. 17
Cena:110 Kč
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|festivaly

Pražský nejvíc cool festival! Přijď se pobavit s rodinou nebo přáteli na Prague Ice Cream Festival - svátek všech druhů zmrzliny! Není lepší způsob jak zahájit léto! Znovu vás osvěží vaši oblíbení místní i světoví výrobci.

Třetí ročník bude také obohacen o skvělý doprovodný program pro všechny věkové skupiny a rozšířené zázemí pro vaše pohodlí. Nově se těšte na báječné workshopy. Samozřejmě nebudou chybět tolik oblíbené soutěže, zmrzliny zdarma, ochutnávky, DJ's (Spectral...), party stan či dětský zábavní park vč. skákacího hradu, dětského tetování, kreativních účesů apod.! 

Nenechte si ujít soutěž o Nejoblíbenějšího zmrzlináře festivalu! Zlatého, stříbrného a bronzového zmrzlináře spolu s perfektními cenami pro hlasující návštěvníky vyhlásí v 17h zástupce MČ Praha 7.

Další zajímavostí bude Cena poroty o nejlepší zmrzlinu (kategorie čokoládová, vanilková, specialita) festivalu. Usednou v ní tyto milovnice/tito milovníci zmrzliny:

1/ Alena Mihulová (herečka)
2/ Jana Plodková (herečka)
3/ Jakub Žáček (herec)
4/ Jana Pakočka (VÝVAŘOVNA)
5/ Martin Hradecký (ELLE)
6/ Zula Jura (ŻUREK)
7/ Jan Štrbán (Prague Ice Cream Festival)

Diplomy pro oceněné vyrobí Dominika Mrázová (Perla Oreneta)!

Hudební program bude rozdělen na dvě části - první (cca 10:00 - 15:00) bude přizpůsobena dětského zábavnímu parku, druhá odpolední (cca 15:00 - 19:00) uvedene chilloout klubovou hudbu v podání DJ's. V rámci druhé části bude také vyhlášen nejoblíbenější zmrzlinář a vylosovány ceny pro návštěvníky!

Pro děti, seniory či zdravotně znevýhodněné zdarma!* Rodinné a studentské slevy.* Pro náročné VIP set "All inclusive".*

Vstupenka umožňuje vstup do areálu, kde si budete moci koupit zmrzlinu za výhodnou cenu od těch nejlepších zmrzlinářů. Umožní vám také soutěžit o báječné ceny. Bude též zajištěn doplňkový prodej kávy, alkoholických i nealkoholických nápojů, cukrovinek a kvalitního jídla.

Hlavní partner akce MEC3 bude živě připravovat na hlavním festivalovém pódiu unikátní italské zmrzliny – výtěžek z jejich prodeje jde celý na podporu vybrané nadace. Přijďte nás podpořit, těšíme se na vás!
 

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: