Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
března

Káťa a Škubánek

Branické divadlo

zpět na výpis akcí
 

Premiéra pohádky na motivy večerníčku České televize Káťa a Škubánek.

Datum:05. 03. 17
Cena:90 Kč
Čas:15:00 - 16:00
Kategorie: pro děti|Divadlo

V malém domku spolu bydlí dva nerozluční kamarádi, holčička Káťa a strakatý pes Škubánek, kteří spolu zažívají nejen veselé, ale i napínavé příhody a dobrodružství. 

Jednou takhle z jara Káťa objeví v kočárku, kam si uložila čokoládové vajíčko s přáním, aby se jí něco vylíhlo, malého psa a pojmenovala ho Škubánek. Od té doby jsou nerozluční kamarádi na život a na smrt. 

Nebylo by to ale jen tak, aby jim někdo nezáviděl jejich přátelství. Škodolibý kocour Luciáš se snaží všemožným způsobem jejich kamarádství překazit.

Proto do věhlasných psích závodu v tradičním psím běhu kolem lesa příhlásí i Škubánka a spolu s dalšími účastníky – favoritem psem Agarem a Rambem nastraží různé léčky a překážky.

Podaří se je Škubánkovi zdolat, anebo se pod ním proboří lávka a spadne rovnou do potoka?

Kocour Luciáš, pes Rambo a Agar to ale na Škubánka zkouší dál.

Proto si jednoho dne, kdy Káťa jde za družičku na svatbu své sestřenice na Moravu, Škubánek uvaří podle starého receptu z kuchařky Džina v láhvi a rozhodne se s jeho pomocí povedené trojici postavit.

Podaří se mu Luciáše, Agara a Ramba vytrestat, než se vrátí Káťa domů?

To se dozvíte, když přijdete na naši pohádku.

Branické divadlo
Tel: 244 462 779
Branická 411/63
Praha 4, 147 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: