Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
ledna

Den Péra 2017

Storm Club

zpět na výpis akcí
 

Vážení přátelé, držte si poklopce, 4. ročník genitálního mejdanu Den Péra je tady!

Datum:20. 01. 17
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

O čem je tahle sranda asi není třeba dlouho mluvit. Kdo byl na jednom z předchozích ročníků moc dobře ví, jak má vypadat důstojná oslava toho nejdůležitějšího a nejmocnějšího nástroje, který řídí svět. Kdo nebyl, může litovat, ale nemusí zoufat- již 20. ledna 2017 se totiž v klubu Storm opět všichni sejdeme a vzdáme hold Péru tak, jak se sluší a patří!

V současné době ladíme program, všechny detaily se dozvíte brzy. Již teď ale můžeme slíbit pěkně tvrdou party plnou skvělé hudby, tombolu, velice vkusně a decentně odekorovaný klub (Péra všude), k zakoupení budou naše originální trika, nebo si například vyzkoušíte oblíbený cockfighting. Bude toho spousta.

No co Vám budeme povídat, máte se opravdu na co těšit. Zatím můžete zvát všechny své kamarády a kamarádky, přítele a přítelkyně, dědečky a babičky- zkrátka každého, kdo se umí bavit a nebojí se užít si tak trochu jinej mejdan. Jen prosím vynechte konzervativní suchary a feministické aktivistky, těm by se to asi nelíbilo…

Storm Club
Tel:
Tachovské náměstí 5
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: