Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
prosince

Čteme pro Kuře

Pomozte dětem

zpět na výpis akcí
 

Čtecí maraton se spisovateli a známými tvářemi.

Datum:06. 12. 16
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Zábava, Benefiční

Pátý ročník čtenářského maratonu se bude konat po vzoru předchozích let s několika obměnami. Akce se uskuteční 6. 12. 2016 v rámci Vánočních trhů na Staroměstském náměstí. Partnerem akce je nakladatelství Albatros.

Od 10:00 do 17:00 proběhne čtecí maraton s žáky ze základních škol. Třídy bude střídat cca po hodině a půl a zároveň se prostřídají spisovatelé a tváře spolupracující s Pomozte dětem. Jako vstupné bude pro děti sloužit kniha, ze které se bude v momentálně číst, aby děti měly před sebou čtený text. Knihy získají od Albatrosu s 50% slevou. Tyto knihy žákům zůstanou jako společná školní četba. Děti samy nejen čtou, ale také si budou o knížkách povídat s autory a ilustrátory.

Od 15:00 do 17:00 budou probíhat kreativní výtvarné dílny pro širokou veřejnost. Děti si budou moci vyrobit obálku na dopis Ježíškovi, krabičky na vánoční dárky a další. A přijde i kouzelní Jiří Hadaš.

Partnerem akce je též Česká televize, která poskytne dárky pro děti. Od projektu zároveň očekáváme mediální výstupy, které podpoří znalost projektu www.ctenipomaha.cz a finanční příspěvky do sbírky Pomozte dětem.

Veřejnost si bude moci zakoupit knihy od nakladatelství Albatros a propagační materiály Pomozte dětem. Veškerý výtěžek poputuje na sbírkové konto Pomozte dětem.

Pomozte dětem
Tel: 227 217 211
Staroměstské náměstí
Prague, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: