Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Gerhard Richter

Národní galerie

zpět na výpis akcí
 

Výstava mapující tvorbu jednoho z nejvýznamnějších soudobých malířů, jenž je kritiky často považován za „největšího žijícího umělce“. 

Začátek:26. 04. 17
Konec:03. 09. 17
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

Národní galerie v Praze ve spolupráci s Velvyslanectvím Spolkové republiky Německo v Praze a Goethe-Institutem v Praze mají tu čest představit ve středoevropské premiéře retrospektivní výstavu německého umělce Gerharda Richtera.

Výstava se uskuteční v rámci Česko-německého kulturního jara 2017 při příležitosti 20. výročí podepsání Česko-německé deklarace.

Koncepce výstavy se ujal mimořádný a renomovaný kurátor Robert Storr, uznávaný znalec Richterova díla, hlavní kurátor 52. benátského bienále, děkan Yale School of Art a dlouholetý přítel umělce. 

Palác Kinských
Tel: 224 301 122
Staroměstké náměstí 12
Praha 1, 110 15
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: