Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
listopadu

Seriálový maraton …a premiéra závěrečného dílu!

Dlabačov

zpět na výpis akcí
 

Připravte se na jízdu, která skončí nejdříve o půlnoci (celkem počítáme s osmi hodinami), na jízdu, která bude stát za to! 

Datum:18. 11. 16
Cena:280 Kč
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Trabantem z Austrálie do Asie jsme jeli šest měsíců, celou cestu jsme narvali šesti hodin dvanáctidílného seriálu, a teď si tuhle nejnáročnější štreku žlutého cirkusu projedeme znovu, na jeden zátah! Seriálový maraton Trabantem z Austrálie do Asie začíná 18. listopadu v 18:00 v kině Dlabačov. 

Připravte se na jízdu, která skončí nejdříve o půlnoci (celkem počítáme s osmi hodinami), na jízdu, která bude stát za to! …a pozor, právě tady bude poprvé ve světové premiéře k vidění poslední 12. díl seriálu, který půjde v televizi až týden na to. Dlouhá trabantí noc je tady! Dvanáct dílů seriálu, členové výpravy na pokec a samozřejmě bar otevřený až do konce cesty. 

…a pozor, jediné sprosté slovo nebude vypípáno! ;)

Dlabačov
Tel: 777 567 412
Bělohorská 24
Praha 6, 16901
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: