Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
října

Autogramiáda Michala Viewega

OC Arkády Pankrác

zpět na výpis akcí
 

OC Arkády Pankrác a Knihy Dobrovský pořádají autogramiádu jednoho z nejúspěšnějších českých spisovatelů současnosti.

Datum:26. 10. 16
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: poznání|knihy

Akce proběhne ve středu 26.října 2016 od 17:00 hodin v prostorách u fontány. Autor představí svůj nový román Melouch.
Michal Viewegh patří k nejprodávanějším českým autorům, úspěchy však zaznamenal také v zahraničí. Jeho knihy byly přeloženy už do dvaceti světových jazyků. Mezi jeho oblíbená témata patří glosování rozdílů mezi muži a ženami, milostné románky i každodenní životní trable.

Více informací:
Dva dlouholetí kamarádi si vyrazí na řeku Sázavu, aby si odpočinuli od každodenní rutiny. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby se v loďce nesešli gigolo a nájemný vrah. Oba pánové jsou navíc workoholici a práce je tedy dožene i na dovolené… Takový je hlavní námět scénáře, pro který se jeho autor snaží získat znuděného producenta. Jak se děj vyvine? Čeká na hrdiny brutální thriller nebo vášnivá lovestory? Michal Viewegh v novinkovém Melouchu mistrně spojuje oba žánry v jediný příběh se špetkou humoru i tragiky.

OC Arkády Pankrác
Tel: +420 225 111 100
Na Pankráci 1727/86
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: