Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
listopadu

KUK! Festival pro ty úplně nejmenší

KC Zahrada

zpět na výpis akcí
 

KUK je prvním českým multižánrovým festivalem, který cílí především na návštěvníky od 10 měsíců do tří let.

Začátek:12. 11. 16
Konec:13. 11. 16
Čas:10:00 - 16:00
Kategorie: pro děti|Divadlo, Zábava

KUK! Festival pro ty úplně nejmenší
Druhý listopadový víkend bude patřit v Kulturním centru Zahrada na Jižním Městě divadlu pro ty úplně nejmenší. V sobotu 12. 11. 2016 se otevřou všechny místnosti kulturního centra batolátkům a jejich rodičům. Unikátní projekt Festival KUK! slibuje barvy, zvuky, hudbu, různé materiály i jazykovou bezbariérovost. Nebudou chybět vzdělávací workshopy pro rodiče, ani nejrůznější „batoliště“ pro nejmenší. Nultý ročník festivalu bude hostit Jižní část metropole do neděle 13. listopadu.

Theatre for the very young
KUK je prvním českým multižánrovým festivalem, který cílí především na návštěvníky od 10 měsíců do tří let. V zahraničí velmi oblíbený žánr theatre for the very young, tedy divadlo pro ty nejmenší, se vyznačuje odlišným přístupem k divákům. Zprostředkovává první zkušenost dětí s divadlem a je tak nepochybně důležitou součástí divadla jako takového. Nesnaží se o předání příběhu, jedná se spíše o nabídku ke hře. 

Trochu jiné divadlo
Pozornost se soustředí na barvy, zvuky a hudbu, různé materiály a další vjemy, které se u dětí v daném věku rozvíjí a které je fascinují.  Krátké inscenace, které vždy diváky zapojují do hry, ještě nestaví na propracované řeči. Jejich velkou výhodou tedy je jazyková bezbariérovost a tím i atraktivita pro návštěvníky z řady cizinců.

Od každého trochu
Festival KUK představí úspěšnou inscenaci Batosnění a nový titul KAO a MAKI z brněnského divadla Radost. Festivalem ale ožije celé KC Zahrada nejen během představení. KUK nabídne vzdělávací workshopy pro rodiče a tvůrčí dílny a různé druhy "batolišť" pro ty nejmenší: meotarovou batolecí tančírnu, rodinný cirkusový workshop, babyjógu, velký dílnový prales, bunkry, schovky, válecí místnost a další...

Pořadatel festivalu Studio DAMÚZA již 12 let organizuje úspěšný rodinný festival VyšeHrátky. Kvalita a originalita KUK festivalu je tedy zaručena.

Že si neumíte některé z těchto věcí ani představit?Tak vezměte své batole a přijďte, budete KUKat!

KC Zahrada
Tel: 271 910 246
Malenická 1784
Praha 4, 148 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: