Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
září

FC Roma - Premiérový víkend

Nutprodukce

zpět na výpis akcí
 

Dokumentární film o sportu.

Začátek:15. 09. 16
Konec:18. 09. 16
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina

Scénář Rozálie Kohoutová, Tomáš Bojar
Režie Rozálie Kohoutová, Tomáš Bojar
Producent Pavla Janoušková Kubečková
Koprodukce HBO Europe

Minulou sezónu nastoupil do nejnižší české fotbalové soutěže nový tým. FC Roma je děčínský klub okresního přeboru, který je složen převážně z romských hráčů. „Já když někoho nemám rád, tak ho budu chtít porazit,“ říká trenér Pavel Horváth. Soupeři to ale vidí jinak a většina z nich romský klub bojkotuje. Pro FC Roma tak začíná trochu zvláštní sezóna. Někdy se hraje, někdy se nehraje, dopředu není nic jisté a klub vyhrává většinu zápasů kontumačně. Fotbalisté FC Roma ale neztrácejí smysl pro humor a bojují jak na hřišti, tak mimo něj. Někdy je to ale těžší, než si představovali: ztrácejí se jim míče, hráči holdují marihuaně, fanoušci na ně pokřikují, ať táhnou do práce. V tabulce klub ale postupuje výš a výš. Podaří se hráčům postoupit do vyšší ligy a přesvědčit okolí, že nejsou agresivní rváči, ale že si prostě jen chtějí zahrát fotbal?

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: