Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
listopadu

PRAHAha International Comedy Festival

PRAHAha International Comedy Festival

zpět na výpis akcí
 

Na pódiu se představí více jak 50 komiků z 12 zemí, kteří vystoupí ve třech jazycích.

Začátek:03. 11. 16
Konec:12. 11. 16
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Myšlenka o pořádání Comedy festivalu PRAHAha se zrodila v hlavách třech stejně smýšlejících přátel, kteří navštívili představení komedie v Praze. V sále sedělo 150 diváků, kteří se téměř hodinu a půl nepřetržitě smáli. Tato zkušenost spoluzakladatele Nadační fondu Comedy in Prague velice příjemně zasáhla. Krátce po skončení představení začali diskutovat o možných způsobech, jak vnést více humoru a zábavy do společnosti. Po několika hodinách intenzivních debat došli k rozhodnutí, že založí neziskový nadační fond, který by umožnil pořádání festivalu komedie v Praze, kde momentálně žijí.
 
PRAHAha - Originální název festivalu! Jako komik hodnotím vždy kladně povedenou slovní hříčku. Festival si klade za cíl vytvořit prostor s atmosférou plnou humoru pro kulturní výměnu ve třech jazycích, a to konkrétně v angličtině, němčině a češtině, který umožní setkávání umělců s jejich fanoušky (jak novými, tak skalními) z celého světa a zprostředkuje výměnu jejich zkušeností a dovedností v této oblasti. Podle jednoho ze zakladatelů nadačního fondu není totiž dobrého humoru na světě nikdy dost.
 
Jen o pár týdnů později byl na světě originální název festivalu, založený nadační fond pro pořádání festivalu a utvořená parta nadšenců, která se ihned pustila do práce, aby nashromáždila informace nezbytné pro organizaci festivalu. Po pár měsících intenzivní práce se dostavily první výsledky jejich snažení; více jak 50 umělců přislíbilo svou účast na festivalu, vznikla webová festivalová stránka, byly zajištěny prostory a posílena aktivita na sociálních médiích. Bylo samozřejmě nutné vykonat i další aktivity, které zajistí nově vzniklému Mezinárodnímu komediálního festivalu PRAHAha kýžený úspěch.

Program najdete zde.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: