Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
září

Tři generace - Premiérový víkend

Fénix Distribution s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Vtipný, hřejivý a moudrý film zkoumá, co to znamená vyrůstat s vědomím, že pohlaví, s nímž se někdo narodil, mu nevyhovuje.

Začátek:29. 09. 16
Konec:02. 10. 16
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina

Režie: Gaby Dellal
Scénář: Nikole Beckwith
Kamera: David Johnson
Hudba: Michael Brook
Hrají: Elle Fanning, Naomi Watts, Susan Sarandon, Tate Donovan, Maria Dizzia, Sam Trammell, Linda Emond, Tessa Albertson, Maxwell Simkins, Andrew Polk

Cítit se pohodlně ve své vlastní kůži je potřeba, kterou pociťuje většina dospívajících dětí. Ray (Elle Fanning), hrdina filmu, se s tím potýká a trápí neustále... I když se narodil jako dívka, Ray vždycky věděl, že by měl být chlapcem. Když dospěl do věku teenagera, je přesvědčen, že nadešel čas provést změnu pohlaví. Jeho matka Maggie (Naomi Watts) je z toho nervózní, ale podporuje jeho snahu. Rayova lesbická babička Dolly (Susan Sarandon) svého vnuka zbožňuje, ale je nad jeho rozhodnutím bezradná. A Rayův otec Craig s ním není ani ve spojení. Ray musí mít podpisy obou rodičů, aby mohl začít léčbu, ale otec od rodiny odešel, když byl syn ještě malý. I v případě, že ho Ray najde, může si být jistý, že ho jeho otec přijme jako chlapce?
 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: