Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
srpna

Veggie Náplavka After Summer 2016

Vegan Fighter

zpět na výpis akcí
 

Další díl dne plného vynikající, zdravé a ke zvířatům ohleduplné gastronomie, zábavy, pohody i inspirace na břehu řeky.

Datum:28. 08. 16
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty

Na Veggie Náplavce vás čekají největší a rušné vegan trhy předních českých vegan restaurací a obchodů, ochutnávky, inspirace v podobě živých food shows, workshopů, veggie cinemy, ale i dětské koutky, sportovní exhibice a hlavně - relax u řeky i na lodích. 

Program s hudbou veggie DJs doplní i tentokrát veggie hosté z oblasti sportu, gastronomie a dalších zajímavých oblastí, kteří se s vámi podělí o své tipy a nejnovější doporučení k rostlinné stravě. 

Veggie Náplavka bude skvělou příležitostí k tomu, jak se rozloučit hravě s létem - její styl bude tentokrát v námořnickém, ale i k novým inspiracím k zdravému a ohleduplnému životnímu stylu. 

Vše 100% vegan - pro zvířata a naše zdraví. 
 

Vegan Fighter
Tel:
Rašínovo nábřeží
Praha 2
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: