Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
září

Prague Cake Festival

OREA Hotel Pyramida

zpět na výpis akcí
 

Prague Cake Festival je unikátní akcí pro milovníky dortů, zákusků, koláčů, muffinů, cupcakes, makronek a spousty dalších dezertů a delikates.

Datum:17. 09. 16
Cena:od 200 Kč
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: gastro|festivaly

Druhý ročník akce se bude konat 17. 9. 2016 v pražském čtyřhvězdičkovém hotelu Pyramida, kde se od 10 do 20 hod. nashromáždí pečlivě vybraní vystavovatelé, kteří pro návštěvníky připraví to nejlepší ze svých sladkých specialit. 

Prague Cake Festival je originální, protože se neřídíme konvencemi nebo předsudky. Návštěvníkům představíme všechny možné druhy zákusků, za nimiž stojí stovky různých chutí, různých způsobů příprav, různých filozofií a různých ingrediencí. Na své si přijdou příznivci klasických českých zákusků, francouzských specialit, trendy raw chutí, ale také mlsouni s bezlepkovou dietou. Návštěvníci tak mohou ochutnat od všeho něco a sami se rozhodnout, jaký dort je pro ně ten jeden jedinečný. Předem však upozorňujeme, že nebude zdaleka lehké se rozhodnout, jelikož nabídka bude opravdu pestrá!
 

OREA Hotel Pyramida
Tel:
Bělohorská 24
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: