Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
července

Mistrovství Evropy ve stromolezení

Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu

zpět na výpis akcí
 

Ve Stromovce se utkají o titul stromolezci z celé Evropy.

Začátek:02. 07. 16
Konec:03. 07. 16
Cena:Zdarma
Čas:08:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Chcete odstartovat prázdniny účastí na zajímavé akci a svou přítomností podpořit české závodníky v mezinárodní konkurenci? Přijďte o víkendu 2. a 3.7.2016 na Mistrovství Evropy ve stromolezení! V rámci mistrovství budete mít na místě možnost využít i bohatého doprovodného programu (komentované prohlídky Stromovky, akce pro děti) a samozřejmě se i více dozvědět o práci stromolezců!

Aby jednotlivé ročníky (každý v jiné evropské zemi) na sebe dobře navazovaly, jsou koordinovány stálou mezinárodní komisí European Tree Climbing Championship Operations Committee. Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu (SZKT) v zastoupení Sekce péče o dřeviny - ISA, akci organizuje na národní úrovni.
 

Společnost pro zahra...
Tel: 257 323 953
Stromovka
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: