Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
června

BiggBoss & OYC Presents: Náplavka 2016

Biggboss

zpět na výpis akcí
 

Vladimir 518 Mike T Smack Pil C Orion James Cole LA4 Maniak.

Datum:23. 06. 16
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Byli jste loni a předloni na BiggBoss Náplavce? Kdo taky nebyl, že? Pak vám tedy nemusíme vůbec nic vysvětlovat, protože tahle obří akce v centru Prahy se stala naprosto legendární a my vám nyní přinášíme její další pokračování. Pokud byste přeci jen tápali v paměti, doporučujeme některý z našich reportů, ať víte, na co se připravit letos... A že toho nebude málo!

Masivní akce na Smíchovské Náplavce tentokrát nabídne velmi silný line-up ve složení Vladimir 518, Mike Trafik, Pil C, Smack, LA4, Orion, James Cole a Maniak, kteří předvedou to nejlepší ze svých repertoáru a mimo jiné se můžete těšit i na live verzi singlu Tak a teď v kompletní sestavě. 

To vše + ty nejlepší drinky a občerstvení, spolu s letní atmosférou pražské Náplavky, navíc se vstupem zdarma. Co víc si přát? Vidíme se už 23. června v 16:00 na Smíchově! 

LIVE:
Vladimir 518 + DJ Mike T
Smack
Pil C
LA4 & Maniak + DJ Alyaz

SPECIAL GUESTS: 
Orion & James Cole

Biggboss
Tel:
Hořejší nábř. 1126/5
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: