Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
července

Nultý bod

Festival Nultý bod

zpět na výpis akcí
 

Nultý bod je místem setkávání, konfrontace a propojování.

Začátek:18. 07. 16
Konec:23. 07. 16
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|ostatní

První ročník festivalu Nultý bod se uskutečnil v roce 2009. Jeho snahou je představit českým divákům nové provokativní a  doposud neprozkoumané divadelní žánry a trendy evropského divadla v oblasti tanečního divadla, fyzického divadla a performing artu. Pro odborné i laické publikum zprostředkovat setkání se špičkovými uměleckými soubory a umělci. Pomocí těchto setkání obohatit a inspirovat veřejnost i samotné umělce. Nahlédnout tak do limitů divadelních žánrů a hledat nové tendence a impulsy.

Současně s festivalem probíhá týden edukativních workshopů Performing Arts for The Future, zaměřený na setkání mladých umělců s již etablovanými umělci a s autoritami na poli performativního umění. Vzniká tak prostor pro  předání zkušeností začínajícím umělcům a k navazování kontaktů, který vytváří podmínky pro budoucí spolupráce na světové úrovni. 

Program najdete zde.

Divadlo v Celetné
Tel:
Celetná 17
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: