Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
května

Wine Prague 2016

PVA EXPO PRAHA

zpět na výpis akcí
 

Víno v srdci Evropy.

Začátek:23. 05. 16
Konec:25. 05. 16
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|festivaly

Mezinárodní veletrh vína Wine Prague přináší do Prahy profesionální prostředí a podmínky pro obchod s vínem a navazování odborných kontaktů, jaké jsou obvyklé ve světě. Základem jsou moderní a dobře dostupné veletržní prostory s dokonalým servisem a všemi potřebnými službami, několik samostatných degustačních místností i tým zkušených odborníků pro rozsáhlé i komorní degustace, semináře a prezentace.

Atraktivita a strategická pozice Prahy jako místa pro oslovení klientů celé střední a východní Evropy je více než zřejmá. Praha se v posledních letech stala dějištěm mnohých úspěšných degustací či prezentací legendárních vín a vinařství, za které by se nemusela stydět žádná světová metropole. To jen dokazuje trvale rostoucí zájem českých konzumentů o kvalitní vína z celého světa. Pro české a moravské vinaře je Praha již mnoho let největším domácím trhem a tento veletrh jim otevře dveře k novým zákazníkům na poli obchodu i gastronomie nejen z České republiky, ale díky aktivní propagaci veletrhu v zahraničí i v dalších, pro tuzemské vinaře atraktivních zemích. Rozsáhlá mediální podpora veletrhu partnerským časopisem WINE & Degustation a dalšími médii je zárukou kvalitní informovanosti návštěvníků i rozsáhlé prezentace vystavovatelů.

Všichni návštěvníci, kteří se chystají od 23. do 25. května na veletrh Wine Prague 2016, musí provést registraci zde

PVA EXPO PRAHA
Tel:
Beranových 667
Praha 9, 199 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: