Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
července

Green Monster & Thunderbirds

Bajkazyl

zpět na výpis akcí
 

Letní rock´n´rollová romance u vody, pivíčka & sluníčko & lodičky...

Datum:15. 07. 16
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Temný kalný vody Vltavský a nevyzpytatelnej škodolibej zelenej lord, to jde hodně dobře dohromady. Navíc pražský Náplavce pořádná porce hustýho zelenýho psychobilly rozhodně jenom prospěje. Green Monster a jejich premiéra v Bajkazylu se chystá na pátek 15.července a bude to jistě pamětihodné! Jako speciální host vodnické seance vystoupí pražská řeznicko-speed rocková formace Thunderbirds. Zkrátka a dobře, letní rock´n´rollová romance u vody, pivíčka & sluníčko & lodičky,,, prvotřídní zombie psycho rej a nadupanej high octane rock´n´roll, lokální top kapely svejch žánrů a nenapravitelný gauneři v jednom. To celý za čistě dobrovolný "vstupný". Jestli myslíte, že to může bejt ještě lepší, tak se mýlíte. LETS ROCK´N´ROLL !!

Bajkazyl
Tel:
Rašínovo nábřeží,
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: