Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Nejnovější trendy v námořní  plavbě ať na jachtách, plachetnicích, motorových člunech a mnohé další...

Začátek:21. 04. 16
Konec:24. 04. 16
Cena:150 Kč
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Otevírací doba
čtvrtek, 21. duben 2016 - 10:00 - 18:00
pátek,    22. duben 2016 - 10:00 - 19:00
sobota, 23. duben 2016 - 9:30 - 19:00
neděle, 24. duben 2016 - 9:30 - 17:00

V představách nás – středoevropanů,  kteří nemají moře,  bývá plavba po moři velmi luxusní a nedosažitelnou záležitostí.  Jenže představy a skutečnost se často liší. Naše výstava Lodě na vodě a dovolená v přírodě 2016 vám ukáže nejnovější trendy v námořní  plavbě ať na jachtách, plachetnicích, motorových člunech. Poznáte, že není třeba jezdit k moři, abyste zažili adrenalin z rychlé jízdy po vodní hladině, kdy dívkám vlají vlasy  a pánové se stávají  ostřílenými mořskými vlky. Právní legislativa dovoluje již  i na našich vodních hladinách zažívat fantastické zážitky.
 
Se vším , co je k tomu potřeba Vás seznámí naše výstava Lodě na vodě a dovolená v přírodě 2016. Uvidíte plachetnice, jachty, motorové čluny, rybářské lodě, vodní skútry, vodní hračky pro dospělé jako jsou seabob nebo jet surf, lodní příslušenství, technické vychytávky, vybavení pro vodní sporty i pro mariny,  kluby, servis a poradenství, chartery, oblečení a módní doplňky.
 
Zjistíte, kde si můžete udělat zkoušky a získat patřičné doklady, kde si půjčit  loď a strávit tak nezapomenutelnou dovolenou a nebo otevřít novou perspektivu trávení volného času „pro malé i velké námořníky…"
 
V návaznosti na plavbu na lodích představíme i vybavení pro trávení volného času v přírodě a především u vody. Uvidíte kola  a různá vozítka, která Vám zvětší akční rádius po doplutí do přístavu.
Představíme Vám nejrůznější formy kempování. Uvidíte obytné vozy i stany. Na své si přijdou všichni milovníci přírody a pohybu a pobytu v ní.
 

APL - Asociace lodní...
Tel:
Rašínovo nábřěží
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: