Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
června

Seafood festival Praha 2016

Maare Fest

zpět na výpis akcí
 

Těšíme se na vás a na skvělý seafood mejdan.

Datum:12. 06. 16
Čas:11:00 - 21:00
Kategorie: gastro|festivaly

Vítejte na Seafood festivalu 2016. Život je změna, a my se snažíme o změnu k lepšímu. Po loňské tlačenici na Jiřího z Poděbrad, kde se člověk ani neotočil a všichni byli namačkáni jeden na druhém, jsme vybrali komfortní místo - STŘELECKÝ OSTROV - plný zeleně a hlavně prostoru. A u vody. Ať to plyne! Prostě nejlepší food mejdan roku, to vám slibujeme :-) Kdyby pršelo, máme tam halu - MEGA HALU - kam se všichni VEJDEME.

Na festivalu bude spousta nových účastníků, kteří už jsou legendami pražské seafood scény, jako KOGO, CHEZ MARCEL, AGAVE, EMA DESTINOVA, KRÉTA, a spousta dalších...

Můžeme se těšit i na zahraniční účast. Se svými produkty přijedou rybáři jak z dalekých Malediv, tak z Chorvatska a ze Sicílie. Takže kromě ryb, které známe, se budou připravovat také chňapalové, karasi, cejnovky a mnoho dalších potvor z těchto exotických krajů. O tom, co kdo bude vařit, vás budeme průběžně informovat.

Těšíme se na vás a na skvělý seafood mejdan.
VSTUPNÉ NENÍ!!! FREE !!! BEZPLATNÉ !!! s jednou malou podmínkou. U vstupu každý dospělý a dítě vyšší než 150 cm vymění 20 Kč za Vstupní konzumační voucher ve stejné hodnotě. S tímto voucherem kupujete jídlo, pití či další zboží.

Maare Fest
Tel:
Střelecký ostrov
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: