Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
dubna

Bratři v tricku / Funus - Premiéra

Jatka78

zpět na výpis akcí
 

Pohřební koktejl černé grotesky a poetických obrazů namíchaný pomocí cirkusových disciplín.

Datum:27. 04. 16
Cena:250 Kč
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|ostatní

Neváhejte, ať nepřijdete s křížkem po funuse!
S hlubokým zármutkem v srdci oznamujeme všem příbuzným i cizím, přátelům i nepřátelům, živým i mrtvým, že nás navždy opustil náš drahý manžel, otec, syn i duch svatý. S radostí přijmeme upřímnou soustrast.

Naše pohřební společnost s posledním ručením nabízí široký sortiment služeb: žonglování nebožtíkem, akrobacii s vdovou, danse macabre u tyče či ulehnutí do rakve. Nadstandardní péče zahrnuje mrtvou hudbu k obřadu, plačícího řečníka, čerstvě nakrájenou cibuli a černé trenýrky pro zemřelého. Naši pracovníci jsou pečlivě školeni ve svém oboru, aby splňovali vysoké nároky kladené do hrobu. Upozorňujeme, že nebožtík má v zaměstnání nárok na dva dny volna.

Jatka78
Tel: 731 555 477
Jateční 1530/33
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: