Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
dubna

Hardcore Henry - Premiérový víkend

Bontonfilm

zpět na výpis akcí
 

Zběsilý a šílený akční nářez v neuvěřitelném tempu. 

Začátek:21. 04. 16
Konec:24. 04. 16
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina

Hardcore Henry je první film na světě natočený kompletně, a tím je myšleno od úplného začátku až do úplného konce, z pohledu první osoby. Přesně jako počítačové střílečky, které jsou samozřejmě stěžejní inspirací. Divák vše sleduje z pohledu hlavního hrdiny . . . ne, tak ne . . . Divák JE hlavní hrdina, který v nezastavitelné lavině úderů, střelby, skoků, pádů a jízdě na čemkoliv musí zlikvidovat hlavního zlořáda, celou jeho armádu a zachránit krásnou blondýnu s vysoce nadprůměrným sex appealem. A vzpomenout si, kdo je a že ta blonďatá kráska je jeho žena.

Hardcore Henry nabízí nekompromisní zážitek, jaký v kině dosud nikdo neměl šanci zakusit. A k tomu kulometnou dávku násilí, černého humoru, divokých nápadů a bezuzdné zábavy.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: