Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
června

Prague Metronome Festival

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Souboj současných a budoucích hvězd hudebního světa

Začátek:25. 06. 16
Konec:26. 06. 16
Cena:od 1 200 Kč
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

METRONOME festival, který se uskuteční od 25. do 26. června 2016 v areálu holešovického Výstaviště, láká na ikonu Iggyho Popa, jednu z nejžádanějších kapel současnosti Foals či populární indierockery The Kooks.

Z tuzemských kapel se mohou hudební nadšenci těšit například na unikátní vystoupení J.A.R., slovenského zpěváka Richarda Müllera, světového rockera českého původu Ivana Krále či zavedenou elektroswingovou čtveřici Mydy Rabycad.

Festival využije prostor v širším centru města v areálu Výstaviště Praha. METRONOME nabídne návštěvníkům kromě propracované hudební dramaturgie i výbornou dopravní dostupnost, možnost komfortního ubytování či stanování přímo v městském parku Stromovka.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: