Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
března

Humr - Premiérový víkend

FALCON a.s.

zpět na výpis akcí
 

Premiéra filmu, který získal v Cannes Cenu poroty. 

Začátek:24. 03. 16
Konec:27. 03. 16
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina

Budoucnost nepřeje singlům: všichni muži a ženy bez partnera jsou zatýkáni a odváženi do zařízení zvaného Hotel, v jehož prostředí si mají během 45 dnů najít spřízněnou duši. Komu se to nepovede, ten bude proměněn ve zvíře podle vlastního výběru a vyhnán do lesů. Tam žijí vzbouřenci, kteří si říkají Samotáři, a na ty jsou občas pořádány hony. Účast na honech je jedním z rituálů, jež jsou povinni sdílet nedobrovolní hosté Hotelu s ostatními. David (Colin Farrell) se dal odvézt do Hotelu smířen s osudem. Útěchou je mu pes, jehož smí mít s sebou v pokoji, netuše, že ne nadlouho. Bezbřehá imaginace řeckého tvůrce a jeho scenáristy dá Davidovi ještě okusit svobody v náruči lesních rebelů, poznat konečně lásku a zjistit, že si vůbec nepolepšil. Tak jako ve svých předchozích filmech i tady vrší Yorgos Lanthimos vtipně absurdní situace s příznačnou ironií a černým humorem a sdělení příběhu, jakkoliv se zdá nereálný, není zcela bez souvislostí s dneškem.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: