Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
ledna

TEDx k snídani: Čas žití a čas umírání

TEDxPrague

zpět na výpis akcí
 

Jednou budeme všichni stát před řešením „věcí posledních“. Je to nevyhnutelné.

Datum:26. 01. 16
Čas:08:00 - 09:00
Kategorie: poznání|ostatní

Jaká jsou ale nejčastější přání těch na sklonku života? Jsou to často zcela obyčejné věci, jako respekt, pozornost, péče nebo potřeba otevřené komunikace – říct si s rodinou, co chtějí a potřebují. Na povrch vyplývá také spousta otázek a emoce (ne vždy pozitivní).

Proto jsme k výběru videí přistupovali velmi citlivě. Nechceme šokovat, ale nabídnout bezpečný prostor pro diskuzi na složité téma. Skvělým parťákem nám bude Mgr. Marek Uhlíř, ředitel hospice ředitel Cesta domů o.p.s., který má s tím, na čem na sklonku života záleží, bohaté zkušenosti.

Chcete přijít? Výborně, už se na vás těšíme! 

Abychom vám mohli připravit židli a pořádnou dávku inspirace a něčeho chutného k jídlu a pití, zaregistrujte se na https://goout.cz/cs/listky/tedx-snidane/cvj/
Pro členy Hubu je zde připravena vstupenka za 0 Kč, pro veřejnost pak za 120 Kč. 

O účast je velký zájem, proto neváhejte a zarezervujte si své místo co nejdříve.

Impact Hub Praha
Tel: 737 667 541
Drtinova 10
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: