Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
září

Prague Burgerfest

Prague Burgerfest

zpět na výpis akcí
 

Burgerfest není jen o burgerech, ale oslavuje hlavně ty, kteří se chtějí pobavit, dobře najíst a zažít kousek Ameriky.

Začátek:10. 09. 16
Konec:11. 09. 16
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: gastro|festivaly

Burgerfest je dvoudenní unikátní, kulturní festival pravidelně probíhající pod záštitou US Ambasády a MČ Praha 7, který vznikl v roce 2012 a v současné době je zároveň největším burgerovým festivalem ve střední Evropě. Představuje kuchařské umění vybraných restaurací nejen z Prahy ale i z celé ČR, jimiž je burger a bbq tématika vlastní. Hlavním partnerem Burgerfestu se od roku 2015 stal ambasador kvalitních lihovin - Jack Daniel´s.

V dnešní uspěchané době se stal burger symbolem rychlého a mnohdy nepříliš kvalitního jídla z fast foodu. Posláním Burgerfestu je dokázat, že i tradiční americké jídlo, jakým burger je, má své místo v kvalitní gastronomii. Cílem festivalu je tak vyvrátit mýty o americké kuchyni, kultuře a ukázat, že burger není žádný karbanátek, ale umění, které zaslouží svůj festival! Ostatně v předchozím ročníku nás podpořilo více než 40 000 stejně smýšlejících lidí a snědlo se více než 60 tisíc burgerů, což nám dodává odvahu udělat další ročník ještě více zajímavý a mezinárodní.

OTEVÍRACÍ DOBA AREÁLU
Sobota    10.9.2016    10:00-24:00
Neděle    11.9.2016    10:00-20:00

Výstaviště Holešovice
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: