Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Legendární AC/DC se v květnu 2016 vrátí do České republiky. 

Datum:22. 05. 16
Cena:od 1 690 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty

Už pětatřicet let patří australská pětice AC/DC k největším jistotám světového rock ́n ́rollu. Bez ohledu na módní vlny se stále drží v popředí zájmu světových rockových fanoušků. Je charakteristická svým řinčivým zvukem, extatickým zpěvem, ostrými kytarovými riffy i valivým r ytmem. Zlí jazykové tvrdí, že celá hvězdná kariéra AC/DC je postavena všeho všudy na třech akordech. Potom je tedy obdivuhodné, co všechno s touhle trojicí akordů dokázali. Ke dnešku mají AC/DC na svém kontě přes 200 milionů prodaných alb. Z nich nejúspěšnější je deska Back In Black z roku 1980, první album se stávajícím zpěvákem Brianem Jonsonem, které se prodalo devětašedesát milionů. K diskografi i AC/DC přibylo v roce 2008 album Black Ice, které kapela představila i ve vyprodané O2 areně a loni pak nový zápis v podobě desky Rock On Burst. Nah rávalo se tu klasickými postupy bez zbytečných studiových příkras, což přesně odpovídá syrovosti soundu AC/CD. Turné na podporu tohoto titul u dorazí i do České republiky, kde se tentokrát kapela představí v rámci koncertu pod širým nebem a s jistotou lze předpokládat, že i toto vystoupení bude mimořádným zážitkem plným energie a atmosféry s obrovskou pódiovou show.

Letiště Praha Letňany
Tel:
Hůlkova 1075/35
Praha-Kbely, 197 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: