Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
ledna

Barista roku 2016

Studio DVA divadlo

zpět na výpis akcí
 
Tip

Národní soutěž baristů a festival výběrové kávy.

Začátek:29. 01. 16
Konec:31. 01. 16
Cena:od 330 Kč
Čas:09:00 - 20:00
Kategorie: gastro|ostatní

Celá akce se bude konat ve dvou liniích. Jednou je soutěž samotná, kde budete moci vidět přes 30 špičkových baristů ve dvou kategoriích. Jednou je Barista, královská kategorie celé soutěže, druhou je pak Brewers Cup, v které naše maličká republika dosahuje vysokých výsledků. Celá soutěž se bude odehrávat na divadelních prknech divadla Studio DVA.

V předsálí divadla na Vás bude čekat více jak 15 pražíren, českých i světových, abyste mohli ochutnat to nejlepší, co dnešní evropská kávová scéna nabízí. Veškerá ochutnávka je v ceně vstupenky a k ochutnání bude jak filtrovaná káva tak káva ze 3 espresso barů, kde budou pražírny rotovat.

Studio DVA divadlo
Tel: +420222222598
Václavské nám. 56
Praha 1 Nové město, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: