Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
ledna

Joshua Radin (USA)

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Téma lásky a komplikací, které ji prostupují.

Datum:31. 01. 16
Cena:od 290 Kč
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Joshua Radin ležel natažený na posteli stockholmského hotelu, když skládal své nové album. Den strávený v posteli se zdá být kontraintuitivním přístupem k produktivitě, ale po pocitu, že jeho tvůrčí studnice nadobro vyschla, Radin zčistajasna složil nejsilnější materiál své kariéry poté, co se obrátil o devadesát stupňů. Jmenuje se Onward and Sideways a mistrně a upřímně zachycuje prožitek naprostého a bezmezného zamilování se, s veškerou radostí a váháním, strachem a pochybnostmi, které lásku doprovázejí.

Téma lásky a komplikací, které ji prostupují, je Radinova silná skladatelská parketa. I když Radin nikdy nechtěl vystupovat před publikem, neměl příliš na vybranou, když se jeho vůbec první písnička Winter objevila v epizodě seriálu Scrubs. Výsledkem byl nahrávací kontrakt, stovky koncertů po celém světě, stovky tisíc prodaných desek, chvála kritiky, účinkování v The Tonight Show a Conan, i to, že se jeho skladby objevily ve vice než 150 různých filmech, reklamách a televizních programech.

Na nahrávání Onward and Sideways, svého šestého studiového alba, si Radin přizval hvězdný tým tvořený Sheryl Crow, která s ním zpívá sladce akustický duet v Beautiful Day, nebo Mattem Chamberlainem (Elvis Costello, David Bowie), kytaristou Gregem Leiszem (Jackson Browne, Willie Nelson), klávesovým hráčem Patrickem Warrenem (Bob Dylan, Emmylou Harris), a producentem/kytaristou Tony Bergem (The Replacements, Lucius). Joshua Radin se svým posledním albem vyrazil do světa a 31. ledna v komorní atmosféře Lucerna Music Baru zahraje své love songy pražskému publiku.

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: