Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
října

Slavnosti dýní a duchů na Jiřáku

Trhy na Jiřáku

zpět na výpis akcí
 

Přijďte oslavit s námi tuto krásnou a znovuobjevenou plodinu, která podzim zbarví do barevné palety od žluté po červenou.

Začátek:30. 10. 15
Konec:31. 10. 15
Čas:08:00 - 14:00
Kategorie: gastro|farmářské trhy

Přijďte se potěšit na farmářské tržiště touto krásnou a znovuobjevenou plodinou, která podzim rozsvítí barvami od žluté po červenou, a nepřestane překvapovat všemi možnými tvary a velikostmi. A pojďme se k večeru sejít a rozsvítit svíčky za "dušičky". 

Co vás s námi čeká, kromě obvyklého farmářského tržiště ? 
Velký výskyt květin, krásných věnců, chvojí, dobrot, sladkostí - přece slavíme. Dýňová gastronomie - grilovaná dýně i nesmrtelně skvělá dýňová polévka. Megavýskyt dýní všech barev a tvarů - tzv. hrabárna. 

PÁTEK + SOBOTA během dne, od 10 hod - DLABÁNÍ DÝNÍ podle vašeho výběru. Stoly, nože, barvy na místě. Strašidelné malování na obličej podle vašeho gusta. Pozor, máme i svítící barvy :) 

PÁTEK k večeru mezi 17-19 hod - večerní výstavování dýňáků a zapalování svíček v nich. Uvidíme kolik a jaké se sejdou - to bude asi pořádné hejno! Přijďte s dětmi a s lampionem, svíčkami, se vším, co svítí, ti otrlejší mohou i s doutníkerm :) Pokud bude zima, zapálíme si oheň. 
PÁTEK - za tmy, cca v 18.30 malý lampionový průvod okolo kostela. Odměna dětem poté: sladké jablíčko z ekologického Ovocnářství Ploskovice... a pak šupky hupky domů, už bude přece tma a spousta duchů okolo !

Trhy na Jiřáku
Tel: 774 003 640
náměstí Jiřího z Poděbrad
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: