Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
listopadu

Pop Up Gentleman No.2

Radlická - kulturní sportovna

zpět na výpis akcí
 

Jedinečný pravidelný půlroční pop-up store, nabízející formální i neformální pánskou módu pro opravdové gentlemany od opravdových designérů.

Datum:15. 11. 15
Čas:13:00 - 20:00
Kategorie: lifestyle|Móda

Těšit se můžete na řadu pánských módních značek a designérů a samozřejmě také bohatý doprovodný program. Luxusní občerstevní, ochutnávka whisky, shoeshiner, pánský koutek s klavírem, kulečníkem či šachy a další.

Gentlemani s vybraným hudebním vkusem uvítají violoncellistku Terezii Kovalovou (Terezie Kovalová) nebo DJ Forrest Pine.

Ty zvědavější potěší vzdělávácí část, a sice workshopy s TONI&GUY Opletalova Prague, Salon Lawart - The bespoke shoemaker studio, vázání kravat a motýlků a pánský dress code.

 

Radlická - kulturní ...
Tel:
Za ženskými domovy 125/5
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: