Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
října

Polívková smršť

ERGO Aktiv, o.p.s.

zpět na výpis akcí
 

Polévka jako od maminky, která vrací chuť do života.

Začátek:05. 10. 15
Konec:09. 10. 15
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|ostatní

Přijďte ochutnat tradiční i méně tradiční polévky od předních kuchařů nejlepších českých restaurací jako je Roman Paulus, Ondřej Slanina, Jan Wiesner, Filip Vobořil, Patrik Šandor a další. Šéfkuchaři, kteří polévky připravili sami a na vlastní náklady, Vám budou zároveň k dispozici na místě konání, což z této akce tvoří výjimečný a neopakovatelný zážitek.

Polévkou od maminky jistě nikdo nepohrdne, na druhou stranu, která maminka Vám připraví například topinamburový krém? Právě tuto polévku a další gurmánské kousky můžete ochutnat během naší akce. Cena každé polévky je 55 Kč. Na zdravé složení polévek bude již tradičně dohlížet český guru zdravého stravování – paní Kateřina Cajthamlová.

Zároveň Vaší návštěvou a nákupem polévky podpoříte Centrum moderní rehabilitace ERGO Aktiv, o.p.s., které pomáhá lidem, jež prodělali mozkovou mrtvici nebo jiné poškození mozku a musí se potýkat s následky této nemoci při návratu do běžného života a do zaměstnání.

ERGO Aktiv, o.p.s.
Tel:
Anděl
Praha 5
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: