Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
října

Poslední lovec čarodějnic - Premiérový víkend

Bontonfilm

zpět na výpis akcí
 

Vin Diesel jako nesmrtelný a poslední lovec čarodějnic v nové akční fantasy.

Začátek:22. 10. 15
Konec:25. 10. 15
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Čarodějnice nejsou jen pouhá pověra. Vždy tu mezi námi byly a jsou. A on je dnes posledním svého druhu, jenž je schopný je poslat na onen svět. Ve válce, kterou s nimi vede už 800 let, se představí  s mohutným plnovousem ve středověkých kulisách stejně jako v současném New Yorku. Role jeho mentora z tajné organizace „Sekery a kříže“ se zhostil Michael Caine, po boku Vina Diesela pak bude stát Elijah Wood a Rose Leslie známá jako Ygritte ze seriálu Hra o trůny.

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže“, vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice.

Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední?

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: