Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
září

Gurmet festival Vůně Asie

OC Arkády Pankrác

zpět na výpis akcí
 

Vietnamská, Thajská, Japonská, Indická kuchyně.

Datum:04. 09. 15
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: gastro|festivaly

- Stánky s nabídkou VIETNAMSKÝCH jídel, nápojů a produktů. 
- THAJSKÁ, JAPONSKÁ a PERSKÁ gastronomie. 
- Asijské suroviny, bylinky, koření
- Bohatý doprovodný program


U příležitosti oslav 65 let spolupráce České republiky a Vietnamu se koná dne 4. 9. 2015 na volném prostranství před OC Arkáy festival Přátelství bez hranic. Kulturní program zahájí v 17.00 hod lví tanec. Dále se představí taneční skupiny s tradičními vietnamskými tanci, tradiční vietnamské hudební nástroje, mladé vietnamské talenty. Návštěvníci se můžou těšit na vystoupení oblíbené dvojice Fugi a Keny, dětskou skupinu Fukeshi, taneční skupinu O.M.G. Finalistky Miss Vietnam České republiky předvedou tradiční kroj Ao Dai a kroje vietnamských menšin. Fetival Přátelství bez hranic se koná za finanční podpory Mininterstva kultury České republiky a Magistrátu hlavního města Praha. Záštitu poskytla Vietnamská ambasáda v Praze a starosta Městské části Praha 4 pan Petr Štěpánek. 

Pro děti je připravený dětský koutek se skákacím hradem.

OC Arkády Pankrác
Tel: +420 225 111 100
Na Pankráci 1727/86
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: