Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
září

Asia Food Fest na Smíchovské náplavce

Food Event

zpět na výpis akcí
 

První největší festival asijské kuchyně v České republice! 

Datum:26. 09. 15
Cena:30 Kč
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: gastro|festivaly

"Asie není jenom o rýži a nudlích"
Asijská kuchyně je velice různorodá, používá oproti jiným kontinentům nejvíce druhů koření, dochucovadel a přísad. Asie není pouze nám již dobře známá Čína, Thajsko,Japonsko nebo Vietnam. Patří sem také např. Libanon, Gruzie, Azerbajndžán, Mongolsko, Jemen, Maledivy, Omán a dalších více jak 40 zemí. Festival má snahu prezentovat co nejvíce z kulinářského umění těchto zemí, nabídnout tradiční pokrmy, které si zachovávají svou autenticitu. První ročník, který proběhne v sobotu 26.září 2015 na Smíchovské náplavce by rád pootevřel dveře do světa tajemného orientu a exotických destinací. 

Každý návštěvník festivalu v rámci vstupného 30 Kč, obdrží speciální výtisk časopisu Asie na talíři, který bude plný receptů a zajímavostí z asijské kuchyně.

Kdy : 26.9.2015 od 10.00 - 20.00
Kde : Hořejší nábřeží - Smíchovská náplavka
Vstupné : 30 Kč

Food Event
Tel: 776 312 538
Hořejší nábřeží
Praha 5
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: