Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
září

Asean Film Festival

Kino Lucerna

zpět na výpis akcí
 

4. ročník Festivalu filmů zemí ASEAN v Praze

Začátek:08. 09. 15
Konec:12. 09. 15
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura|kina

4. ročník Festivalu filmů zemí ASEAN proběhne ve dnech 8. – 12. září 2015 v kině Lucerna.  Připraveny jsou filmy z Malajsie, Indonésie, Thajska, Filipín a Vietnamu. Všechny filmy budou promítány s českými a anglickými titulky. Projekce začínají denně v 18:00 hodin, vstup je volný. Akci organizují velvyslanectví uvedených zemí v České republice. Mediálními partnery akce jsou Barrandov Studio, a.s., Expats.cz, Expres FM radio (90.3 fm), České noviny.cz, filmová společnost TheAnd a server Asean.cz. Patronem festivalu je herec, režisér a producent Petr Jákl.

Velvyslanectví Filipín, Thajska, Indonésie, Malajsie a Vietnamu se rozhodla uspořádat 4. ročník Festivalu filmů zemí ASEAN v Praze s ohledem na vzrůstající důležitost integračních procesů probíhajících v Jihovýchodní Asii, dále pak s cílem zviditelnění sdružení ASEAN v České republice a zároveň. Důvodem bylo rovněž pět úspěšných projekcí loňského ročníku festivalu, které navštívilo téměř 1300 diváků. 

Program festivalu:

Úterý 8. září – Hikayat Merong Mahawangsa, akční/historický/dobrodružný ; rež.  Yusry Abd Halim ( také působící pod „nickem“ Yusry Kru); Malajsie

Středa 9. září – Comic 8, komedie/ akční; rež. Anggy Umbara; Indonésie

Čtvrtek 10. září – Bangkok Traffic Love Story; komedie/love story;  rež. Adisorn Trisirikasen; Thajsko

Pátek 11. září – Bamboo Flowers ; drama/romantický; rež. Maryo J. De Los Reyes; Filipíny

Sobota 12. září – Passion; psychologické drama; rež. Phi Tien Son

Kino Lucerna
Tel: 736431503
Vodičkova 704/36
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: