Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
srpna

Dobrodružství v říši zvířat

Nová budova Národního muzea

zpět na výpis akcí
 

V rámci cyklu "Aspoň na víkend..." tentokrát zavítáme do nově otevřené přírodovědecké expozice Archa Noemova.

Datum:22. 08. 15
Čas:13:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Příroda, Zábava, Kreativita

Zábavný workshop navazující na komentovanou prohlídku pro děti představí fascinující a rozmanitý svět živočichů, kteří obývají nebo obývali naši planetu. Dětské návštěvníky provede přes soutěsky a horské vrcholy, po ostrovech Karibiku či Madagaskaru, tajuplným podmořským světem, severskými pastvinami a zahrnuje i aktuální otázky ohrožení a ochrany celé světové fauny, na které upozorňuje i samotný název expozice.

Program:
13.00, 14.00, 15.00, 16.00 h
Komentovaná prohlídka nově otevřené přírodovědecké expozice Archa Noemova pro děti představující pozoruhodnou krásu, rozmanitost a zajímavosti živočišné říše.

13.00 – 17.00 h
V zábavném workshopu, který průběžně navazuje na komentované prohlídky, se děti na chvíli stanou patronem zvířete, které odpovídá jejich povaze. O svém druhu se dozví mnoho zajímavostí a zjistí, co ho ohrožuje a jak mu mohou pomoci. Na památku si vyrobí i figurku zvířete, jehož patronem se staly.

Nová budova Národníh...
Tel: 224 497 111
Vinohradská 1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: