Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Jeden z nejúspěšnějších světových muzikálů založený na písních skupiny ABBA se konečně představí v Praze! 

Datum:25. 09. 15
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, hudba

MAMMA MIA! Jeden z nejúspěšnějších světových muzikálů založený na písních skupiny ABBA se konečně představí v české premiéře. Těšit se můžete na největší hity jako Super Trouper, Chiquitita, Money Money Money, The Winner Takes It All, I Have A Dream, Our Last Summer, Dancing Queen nebo Mamma Mia v českém překladu a s texty Adama Nováka.

Zcela nové uvedení tohoto muzikálového hitu ve velkém sále Kongresového centra Praha mělo premiéru v prosinci 2014. Samozřejmostí je živý orchestr, velkolepá výprava a obsazení nejznámějších českých umělců. To vše pod taktovkou ostříleného českého režiséra Antonína Procházky.

V hlavních rolích se alternují Alena ANTALOVÁ, Leona MACHÁLKOVÁ a Daniela ŠINKOROVÁ. Dále účinkují Roman VOJTEK, Petr KOLÁŘ, Jiří LANGMAJER, Ivana CHÝLKOVÁ, Pavel VÍTEK, Jitka ASTEROVÁ, Jaroslava KRETCHMEROVÁ, Hana KŘÍŽKOVÁ, Michael FORET, Tomáš SMIČKA, Olga LOUNOVÁ, Tomáš TRAPL, Michaela NOSKOVÁ a mnoho dalších. Od října 2015 v představení hostují Helena VONDRÁČKOVÁ (Donna), Adéla GONDÍKOVÁ (Tanya) a David GRÁNSKÝ (Sky).

Kongresové centrum
Tel: 261171111
5. května 65
Praha 4
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: