Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
října

Legendary SUIT UP Party

Retro Music Hall

zpět na výpis akcí
 

Legendary SUIT UP party returns home...get ready and tell a friend!!

Datum:15. 10. 15
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Jak sám název napovídá, Suit Up Party byla původně párty pro milovníky oblíbeného seriálu How I Met Your Mother. Postupem času si však vybudovala téměř mystickou auru jedné z nejrozjetějších a zároveň nejočekávanějších párty každého semestru. Minulých 11 dílů Suit Up Partiy jednoznačně dokázalo, že přídomek legendary si vskutku zaslouží. Minimálně tisíc studentů a dalších mladých lidí se tak každý půlrok hodí do gala a jde si užít večer ve stylu Barneyho Stinsona, lva salónů ze zmíněného seriálu. Ostatně není pochyb o tom, že v Retru po střechu nabitém lidmi, kteří vyslyšeli ikonickou výzvou „Suit up!“ by se Barneymu líbilo snad ještě víc než v jeho oblíbeném baru MacLaren´s.

Oscar Wilde řekl, že dobře uvázaná kravata je prvním vážným krokem v životě člověka. Ve světle tohoto výroku se pak jeví dokonale padnoucí oblek jako obrovský skok pro lidstvo a Barney Stinson jako vizionář přímo planetárního významu.

Není náhodou, že to byli právě vědci z USA, kteří přišli s výzkumem, který potvrzuje, že muži v obleku jsou pro ženy o 40 % přitažlivější. Co to znamená pro nás, účastníky Suit Up Party? Že jsme zase o krok před nimi! Holky potkají o 40 procent více atraktivních kluků a kluci budou mít o 40 procent větší šanci, že sbalí extra holku. A o ty nouze rozhodně nebude.

Průzkumy o kolik jsou atraktivnější holky v podpatcích s hlubokým výstřihem a sukní proklatě vysoko sice nejsou k dispozici, ale patrně jen proto, že vědcům už nestačily stupnice. A to si rozhodně zaslouží pořádnou pětku. K té bude ideální příležitost přímo o půlnoci, kdy proběhne akce nazvaná The biggest high five ever. Každý v Retru s odbitím dvanácté popadne nejbližšího parťáka nebo parťačku a pořádně je plácne. Pokud možno na ruku, ale fantazii se meze nekladou. Už teď slyším ten countdown a pořádný plesknutí. It´s gonna be legen.... just wait for a while ;-)

Všechno to totiž v Retru propukne 15. října 2015. Nejvyšší čas sehnat pořádné wingmany i wingmanky, doladit outfit a vypilovat neprůstřelné balící hlášky.

SPECIAL GUEST: DJ ROXTAR

Suit Up Party je prostě fenomén. Začíná elegantně jako ples v opeře a končí jako dekadentní bouře v kotli na rokovém koncertě. Věhlas téhle jedinečné atmosféry už podle našich informací dokonce překročil hranice kontinentu a dorazil do New Yorku i slunného Hollywoodu. A jelikož Barney se má shodou okolností v nejbližší době ženit, byl by blázen, kdyby se svobodou nerozloučil ve velkém stylu. Na párty v Retru, mezi svými. Challange accepted! Suit up, it´s gonna be legendary!Legendary SUIT UP party returns home...get ready and tell a friend!!

Retro Music Hall
Tel: 222510592
Francouzská 4
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: