Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
září

Boom Splash ( New World Sound )

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Boom Splash – barevný mejdan, který zahalí Prahu.

Datum:11. 09. 15
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

DJs: New World Sound, The Jockers, Matamar, Audiorockers, TiGi, Giacomo, Dom,

Připravte se na barevnou revoluci přímo v hlavním městě naší republiky. Do Prahy totiž přijíždí nový párty-koncept Boom Splash. Průmyslový Palác se stane svědkem unikátní noci, kterou budou brázdit nejen přední DJs ze všech koutů naší republiky, ale také zahraniční headliner. Těšit se tak můžete na známé jméno světové EDM scény, po jehož boku vystoupí Matamar, Audiorockers, TiGi, Giacomo, Dom a hlavně nové duo The Jockers, kteří se řadí mezi nejbláznivější interprety s šílenou show za mixážním pultem (a nejen za ním) a tato dvojice vystoupí uplně poprvé v České republice. Celá noc se zahalí do několika barevných kombinací, které budou mezi lidi rozprášeny a zajistí nejen pozitivní náladu, ale také totální mejdan. Očekávejte neuhlazenou megashow, která pojede na maximum.

Kromě toho se můžete těšit na laserovou show, obří LED obrazovku, sexy tanečnice a hlavně nejúžasnější párty atmosféru, kterou jste kdy viděli. Vše se odehraje v pražských Holešovicích již 11. září. Pokud tedy chceš zažít opravdový barevný a bláznivý mejdan, tak tady nesmíš chybět.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: