Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
července

Francouzský trh

Kazak Communication

zpět na výpis akcí
 

8. Ročník Tradičního Francouzského Trhu Na Kampě

Začátek:14. 07. 15
Konec:19. 07. 15
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: gastro|ostatní

8. ročník tradičního Francouzského trhu na Kampě se nese ve znamení kontinuity a novinek. Ve znamení kontinuity proto, neboť se všichni sejdeme v blízkosti Karlova mostu a pod stromy na Kampě ve výborné náladě, a to již poosmé!

A jaké novinky nás čekají tento rok?
První novinku jsme přinesli v oblasti organizace, pohodlí a přijetí účastníků. Stolům, židlím a bistro stolkům jsme vyhradili větší prostor, abyste byli pohodlněji usazeni a mohli jste s námi strávit více času.
Další překvapení spočívá v délce konání trhu, tento rok totiž potrvá o něco déle, než je zvykem. Začne v úterý 14. a potrvá až do neděle 19. července: tedy celých šest dní, což nám umožní Vás lépe přivítat a pohostit po celou dobu konání trhu.

Pokud jde o vystavovatele, přivítáme tento rok tři nové vystavovatele. Doslechli jsme se o tzv. námořnické klobáse, která měla obeplout celý svět. Makronky, tartaletky a další francouzské typické dezerty obohatí menu. Dokonce se dostaví velmi známý, pro Francii typický anýzový aperitiv, a vy jej budete moci na trhu ochutnat… už se na to těšíme! A jako každý rok, i letos se vystavovatelé rozhodli překvapit nás novými specialitami.

Rovněž v hudebním programu jsme si pro Vás připravili novinky. Letošní ročník přivítá ještě více francouzských šansonů: každý den bude na našem pódiu vystupovat alespoň jedna hudební skupina, která speciálně přijede z Francie. Pro ty, co se účastnili loňského ročníku, máme skvělou zprávu a s nadšením oznamujeme, že letos znovu vystoupí Les Garçons Trottoirs (viz program), zastaví se zde v rámci jejich evropského turné.
 

Kazak Communication
Tel:
Kampa
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: