Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
března

Marina and the Diamonds (UK)

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Koncert přesunutý z prosince.

Datum:02. 03. 16
Cena:od 790 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Na podzim oslavíme 20. narozeniny Lucerna Music Baru sérií 20 koncertů! Prvním zveřejněným jménem narozeninové série je velšská zpěvačka Marina and the Diamonds, která přijede v rámci Neon Nature Tour k novému albu Froot.

Marina and the Diamonds je umělecké jméno velšské zpěvačky a skladatelky Mariny Lambrini Diamandis. Dcera Velšanky a Řeka se hudbě intenzivně věnuje už od útlého mládí. Účinkovala v pěveckých souborech, studovala hudbu na University of East London a před tím, než se rozhodla věnovat vlastní tvorbě, prošla řadou konkurzů. Inspirována příkladem amerického umělce Daniela Johnstona se brzy naučila skládat, hrát na klavír, produkovat a nahrávat si demosnímky. Své debutové EP v DIY stylu vydala v roce 2007 na svém Myspace profilu.

Zlom v kariéře této talentované hudebnice přišel v roce 2009, kdy skončila druhá v prestižním výběru hudebních talentů BBC Sound of 2010. O rok později vtrhla jako velká voda na britskou hudební scénu s debutovou studiovkou The Family Jewels, která se vyšplhala na 5. místo britského žebříčku. Její druhá deska Electra Heart, vydaná v roce 2012, dosáhla dokonce na samotný vrchol UK Albums Chart.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: